Feministåsikter

Karl-Olov Arnstberg skriver i boken PK-samhället, sid 434 ff  att om man byter ut ordet man/män/vita män etc. mot jude/judar så framgår det klarare vad feministerna säger.

Axplock från boken:

Zara Larsson: Man (jew) hating is my hobby / Alla män (judar) ska dö en plågsam död. / Gudrun Schymans replik på uttalande från ZL: Good, good, … let the hate flow through you. / Jenny Bengtsson ordf. för Hotell och rest. fackets största avd: Nicklas Svensson personifierar på något sätt allt som är problemet med män (judar) . Dryg , storhetsvansinne, testosteronstinn, dum i huvudet. Kräk. / Lisa Andersson, journalist på Sveriges Radio: Jag hatar män (judar). Men det visste ni ju redan. Alla kloka människor hatar nämligen män (judar). Speciellt en kväll som denna./

Som lök på laxen sade vår Finansminister Magdalena Andersson i Almedalen att hon ansåg att Zara Larsson borde bli partiledare.

Detta ger mig svar på min gamla undran om varför judarna i 30-talets Tyskland inte reagerade i tid. Precis som att jag idag anser att några tossiga fruntimmers bisarra uttalanden inte kan beröra mig, så tyckte judarna då att det var orimligt att tro att vettlösa anklagelser mot judar skulle få allmän spridning.

Vi svenska män reagerar inte ännu,  trots att nästan alla journalister i riksmedia,  samt i stort sett alla politiker beskriver sig som feminister.   Vår utrikespolitik skall vara feministisk (och tydligen också anti-sionistisk, utrikesministern ger 30 miljoner av våra skattepengar till Palestina).

Det börjar redan bli mer än åsikter som det handlar om, när både finansministern och utrikesministern ställer sig på feminismens barrikader.

En kommentar på “Feministåsikter

  1. De försöker inte ens dölja att de är de nya national-socialisterna, drivna av samma gamla passioner och samma gamla hat som på den gamla onda tiden. Hela våra liv har vi förberett oss på att stoppa varje ny Hitler som dyker upp, och när han så gör det, i form av den post-moderna identitetspoltiken och national-soclialismen, så ser vi honom inte. Självklart måste det vara så. Så är det varje gång. National-socialism är en djup psykologisk instinkt hos människan. Vi bär alla hatet inom oss. Men vi släpper inte alla ut det. Feminismen och dess godhets-hallstämpel tillåter dessa ondsinta människor att posera med sitt hat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s