Jihad

Jihad

I början av 30-talet svältmördade Stalin flera miljoner Ukrainare (Homodor) . En ung , framstående, brittisk journalist, bevittnade detta med egna ögon. Han skickade artiklar till både The Guardian och NY Times, men det ansågs då inte ”politiskt korrekt”. Journalisten mördades senare av kommunisterna. Ref.: Bloodlands av Timothy Snyder.

2008 skriver en framstående amerikansk reporter en bok: They must be stopped, av Brigitte Gabriel. Det blev en NY Times bestseller. Hon föddes i Libanon, belägrades som barn av muslimer, som mördade flera av hennes vänner, och sårade henne. Bodde också i Israel, innan hon kom till USA. Hon beskriver i boken, det som senare blev verkligt, IS kalifatet. Detta gjordes med andra ord sex år INNAN IS kalifatet uppropades. Hennes beskrivning av den Jihad som nu pågår över hela världen, och den otroliga flathet som den bemöts av i väst, gör den till en av de mest skrämmande böcker jag har läst! NY Times och The Guardian, anser inte att hon är politiskt korrekt.

 

När skall vanligt folk reagera på det som händer, när det händer? Istället för att efteråt beklaga sig, ”hur kunde det hända?”, ”vi visste inte”, eller vi var ”naiva”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s